Impact of the pigs´ cleanliness after arrival at the abattoir on the microbial status of the pigs´ skin after singeing/flaming (2025)
- Art
- Vortrag
- Autoren
- Gross, Julia (WE 8)
- Langkabel, Nina (WE 8)
- Merle, Roswitha (WE 16)
- Meemken, Diana (WE 8)
- Forschungsprojekt
- Visuelle Kontaminationseinschätzung und Vergleich des mikrobiologischen Status von „sauberen“ und „nicht sauberen“ Lieferpartien zum Zeitpunkt der Schlachtung von Schweinen (ViKoMiSch)
- Kongress
- 15th Safe Pork: International Symposium on the Epidemiology and Control of Biological, Chemical and Physical Hazards in Pigs and Pork
- Rennes, Frankreich, 06. – 08.10.2025
- Quelle
- 15th Safe Pork - Proceedings
- — S. 18–22
- Kontakt
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
-
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de