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Fachbereich Veterinärmedizin


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    Publication Database

    Longitudinal studies of total viable counts on pig skin surface along the slaughter process by using a modified agar contact method (2023)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Fürstenberg, R. (WE 8)
    Meemken, D. (WE 8)
    Langforth, S. (WE 8)
    Große-Kleimann, J.
    Kreienbrock, L.
    Langkabel, N. (WE 8)
    Forschungsprojekt
    Entwicklung technologischer Verfahren zur Reduktion von mikrobiellen Kontaminanen im Technikumsmaßstab und Implementierung im Schweineschlachtprozess (KontRed) (Teilprojekt FU-ILS-F)
    Kongress
    14th International Symposium on the Epidemiology and Control of Biological, Chemical and Physical Hazards in Pigs and Pork, Animal Health and Welfare Impacts on Pork Safety
    New Orleans, Louisiana, 15. – 17.05.2023
    Quelle
    14th International symposium on the epidemiology and control of biological, chemical and physical hazards in pigs and pork : animal health and welfare impacts on pork safety — published by Iowa State University Digital Press (Hrsg.)
    Ames, IA: Iowa State University Library, 2023 — S. Artikel 16356
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): https://www.iastatedigitalpress.com/safepork/article/id/16356/
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de