zum Inhalt springen

Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Update on control measures for the reduction of Campylobacter and Salmonella in the poultry production chain:
    novel approaches investigated within the research consortium „KontRed“ (2022)

    Art
    Vortrag
    Autor
    Alter, T. (WE 8)
    Forschungsprojekt
    UV-C LED Bestrahlungen von Karkassen, Fleisch und Kontaktflächen (KontRed) (Teilprojekt FU-ILS)
    Kongress
    Seminar on “Update on control measures and international regulations for pathogens in poultry production”
    Chiang Mai University, Thailand, 26. – 31.08.2022
    Quelle
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de