Diamond like carbon Ag nanocomposites as a control measure against Campylobacter jejuni and Listeria monocytogenes on food preparation surfaces (2018)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Zakarienė, Gintarė
- Novoslavskij, Aleksandr
- Meškinis, Šarūnas
- Vasiliauskas, Andrius
- Tamulevičienė, Asta
- Tamulevičius, Sigitas
- Alter, Thomas (WE 8)
- Malakauskas, Mindaugas
- Forschungsprojekt
- Etablierung eines Zentrums für Lebensmittelsicherheit an der Lithuanian University of Health Sciences (FoodSafety)
- Quelle
- Diamond and related materials
- Bandzählung: 81
- Seiten: 118 – 126
- ISSN: 0925-9635
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- URL (Volltext): https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0925963517305435
- DOI: 10.1016/j.diamond.2017.12.007
- Kontakt
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
-
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de