Characterization and application of newly isolated nisin producing Lactococcus lactis strains for control of Listeria monocytogenes growth in fresh cheese (2018)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Kondrotiene, K.
Kasnauskyte, N.
Serniene, L.
Gölz, G. (WE 8 )
Alter, T. (WE 8 )
Kaskoniene, V.
Maruska, A.S.
Malakauskas, M.
Forschungsprojekt
Etablierung eines Zentrums für Lebensmittelsicherheit an der Lithuanian University of Health Sciences (FoodSafety)
Quelle
LWT - food science and technology
Bandzählung: 87
Seiten: 507 – 514
ISSN: 0023-6438
Sprache
Englisch
Verweise
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.09.021
Kontakt
Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de
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