Influence of different scalding procedures on microbial load of poultry carcasses - initial results (2017)
Art
Vortrag
Autoren
Freter, S. (WE 8 )
Ellerbroek, L.
Alter, T. (WE 8 )
Langkabel, N. (WE 8 )
Forschungsprojekt
EsRAM-Verbund, TP Fleischhygiene: Entwicklung stufenübergreifender Reduktionsmaßnahmen für Antibiotikaresistente Erreger beim Mastgeflügel
Kongress
EggMeat 2017
Edingurgh,Scotland, 03. – 05.09.2017
Quelle
EGGMEAT 2017, XVIIth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products, XXIIIth European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Book of Abstracts. 03-05 September 2017/John McIntyre Conference Centre, Edinburgh University
— S. 53
Sprache
Englisch
Kontakt
Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de
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