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Fachbereich Veterinärmedizin


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    Publikationsdatenbank

    Pig farm-to-pork:
    risk factors of Salmonella enterica subsp. enterica contamination in freshly cut pork in northern of Thailand (2012)

    Art
    Poster
    Autoren
    Sanguankiat, A.
    Dorn-In, S.
    Changtong, W.
    Pintong, R.
    Pandungtod, P.
    Srikitjakarn, L.
    Baumann, M.
    Zessin, K.-H.
    Fries, R.
    Kongress
    13th International SWymposium on Veterinary Epidemiology and Economics (ISVEE 13)
    Maastricht/Niederlande, 20. – 24.08.2012
    Quelle
    Proceedings: 13th International Symposium on Veterinary Epidemiology and Economics (ISVEE 13)
    — S. 388
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de