Pig farm-to-pork:
risk factors of Salmonella enterica subsp. enterica contamination in freshly cut pork in northern of Thailand (2012)
- Art
- Poster
- Autoren
- Sanguankiat, A.
- Dorn-In, S.
- Changtong, W.
- Pintong, R.
- Pandungtod, P.
- Srikitjakarn, L.
- Baumann, M.
- Zessin, K.-H.
- Fries, R.
- Kongress
- 13th International SWymposium on Veterinary Epidemiology and Economics (ISVEE 13)
- Maastricht/Niederlande, 20. – 24.08.2012
- Quelle
- Proceedings: 13th International Symposium on Veterinary Epidemiology and Economics (ISVEE 13)
- — S. 388
- Sprache
- Englisch
- Kontakt
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
-
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de