zum Inhalt springen

Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Salmonella and Campylobacter in Scalding and Defeathering Using two Different Scalding Techniques (2003)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Fries, R.
    Grabowski, C.
    Strauss-Ellermann, H.
    Bertram, J.
    Agthe, V.
    Kongress
    International Meeting of the Working group 10 (Turkey) of the WPSA-Federation of the European Branches
    Berlin, 27.02. – 01.03.2003
    Quelle
    Turkey Production: Balance between consumer protection, animal welfare and economic aspects — Hafez, H. M. (Hrsg.)
    Stuttgart: Ulmer, 2003 — S. 158–163
    ISBN: 3-8001-4630-4
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de