Modernising meat inspection using risk-based approaches:
Output from a wokshop held at the Safe Pork Conference 2023 (2024)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Alban, L.
Albuquerque, E.R.
Capobianco-Dondona, A.
Kautto, A.H.
Klottrup, A.
Meemken, D. (WE 8 )
Oorburg, D.
Poulsen, M.K.
Grace, Delia
Vieira-Pinto, M.
Blagojevic, B.
Quelle
Fleischwirtschaft international : journal for meat production, processing and research
Bandzählung: 39
Heftzählung: 1
Seiten: 34 – 41
ISSN: 0179-2415
Sprache
Englisch
Verweise
URL (Volltext): https://cgspace.cgiar.org/items/cc94efd4-94ef-4ec4-9c67-b3833e3be48f
Kontakt
Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de
Abstract / Zusammenfassung
A workshop at the SafePork Conference in 2023 delved deeply into the concepts and practicalities of risk-based meat inspection. Such approaches could significantly improve food safety while making the process more efficient and cost-effective.
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