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Fachbereich Veterinärmedizin


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    Publikationsdatenbank

    Modernising meat inspection using risk-based approaches:
    Output from a wokshop held at the Safe Pork Conference 2023 (2024)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Alban, L.
    Albuquerque, E.R.
    Capobianco-Dondona, A.
    Kautto, A.H.
    Klottrup, A.
    Meemken, D. (WE 8)
    Oorburg, D.
    Poulsen, M.K.
    Grace, Delia
    Vieira-Pinto, M.
    Blagojevic, B.
    Quelle
    Fleischwirtschaft international : journal for meat production, processing and research
    Bandzählung: 39
    Heftzählung: 1
    Seiten: 34 – 41
    ISSN: 0179-2415
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): https://cgspace.cgiar.org/items/cc94efd4-94ef-4ec4-9c67-b3833e3be48f
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de

    Abstract / Zusammenfassung

    A workshop at the SafePork Conference in 2023 delved deeply into the concepts and practicalities of risk-based meat inspection. Such approaches could significantly improve food safety while making the process more efficient and cost-effective.