Investigation on the impact of two different fibre sources on immunoglobulin levels in sow serum and colostrum and in piglet faeces (2021)
Art
Vortrag
Autoren
Saliu, E.-M. (WE 4)
Martinez-Vallespin, B. (WE 4)
Wessels, A. G. (WE 4)
Vahjen, W. (WE 4)
Zentek, J. (WE 4)
Grześkowiak, Ł. (WE 4)
Kongress
75. digitale Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
Berlin, 17. – 18.03.2021
Quelle
75th digital conference 16th-18th March 2021 = 75. digitale Tagung vom 16.-18. März 2021 — editor: Society of Nutrition Physiology ; Redaktion: D. Kampf, S. Ausmeier, S. Trappe (Gesellschaft für Ernährungsphysiologie) (Hrsg.)
Frankfurt am Main (Germany): DLG-Verlag GmbH, 2021. Proceedings of the Society of Nutrition Physiology : Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie ; volume 30 (2021) — S. 78