zum Inhalt springen

Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Food chain information - data based recommendations for a standardised ”relevant period of time” within all EU member states (2019)

    Art
    Poster
    Autoren
    Meemken, D. (WE 8)
    Popp, J.
    Pingen, S.
    Schill, F.
    Loreck, K.
    Hille, K.
    Sartison, D.
    Ertugrul, H.
    Hommerich, K.
    Fortenbacher, S.
    Kreienbrock, L.
    Kongress
    13th SafePork 2019. One Health - Tear down interdisciplinary walls
    Berlin, 26. – 29.08.2019
    Quelle
    13th SafePork 2019: One Health - Tear down interdisciplinary walls : Proceedings — Safepork-Conference (Hrsg.)
    Berlin: MCI Deutschland GmbH, 2019 — S. 202
    ISBN: 978-3-00-063507-6
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): https://www.safepork-conference.com/fileadmin/user_upload/MAIN-dateien/web_safepork.pdf
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de