Food chain information - data based recommendations for a standardised ”relevant period of time” within all EU member states (2019)
- Art
- Poster
- Autoren
- Meemken, D. (WE 8)
- Popp, J.
- Pingen, S.
- Schill, F.
- Loreck, K.
- Hille, K.
- Sartison, D.
- Ertugrul, H.
- Hommerich, K.
- Fortenbacher, S.
- Kreienbrock, L.
- Kongress
- 13th SafePork 2019. One Health - Tear down interdisciplinary walls
- Berlin, 26. – 29.08.2019
- Quelle
- 13th SafePork 2019: One Health - Tear down interdisciplinary walls : Proceedings — Safepork-Conference (Hrsg.)
- Berlin: MCI Deutschland GmbH, 2019 — S. 202
- ISBN: 978-3-00-063507-6
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- URL (Volltext): https://www.safepork-conference.com/fileadmin/user_upload/MAIN-dateien/web_safepork.pdf
- Kontakt
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
-
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de