Modernization of meat inspection of pigs:
the world is on the move towards a more evidence-based type of inspection (2018)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Alban, Lis
- Ruttscheidt Alburquerque, Elenita
- Cordeiro de Sá, Claudia Valeria G.
- Buholzer, Patrick
- Vieira Pinto, Madalena
- Langkabel, Nina (WE 8)
- Meemken, Diana (WE 8)
- Pointon, Andrew
- Hamilton, David
- Abley, Melanie
- Quelle
- Fleischwirtschaft international : journal for meat production, processing and research
- Bandzählung: 33
- Heftzählung: 2
- Seiten: 8 – 15
- ISSN: 0179-2415
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- URL (Volltext): https://www.researchgate.net/publication/356853129_Modernization_of_meat_inspection_of_pigs_The_world_is_on_the_move_towards_a_more_evidence-based_type_of_inspection
- Kontakt
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
-
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14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de