Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Possible Molecular Mechanisms by Which an Essential Oil Blend from Star Anise, Rosemary, Thyme, and Oregano and Saponins Increase the Performance and Ileal Protein Digestibility of Growing Broilers (2017)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Reyer, H.
    Zentek, J. (WE 4)
    Männer, K. (WE 4)
    Youssef, I.M.
    Aumiller, T.
    Weghuber, J.
    Wimmers, K.
    Mueller, A.S.
    Quelle
    Journal of agricultural and food chemistry : a publication of the American Chemical Society; 65(32) — S. 6821–6830
    ISSN: 0021-8561
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.1021/acs.jafc.7b01925
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de