Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The impacts of enzymatic pre-treatment and fermentation of pea on gut bacterial activity in broilers (2017)

    Art
    Poster
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Vahjen, W. (WE 4)
    Männer, K. (WE 4)
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    Proceedings of the 21st European Symposium on Poultry Nutrition
    Spanien, 08. – 11.05.2017
    Quelle
    ESPN 2017
    Niederlande: Wageningen Academic Publishers, 2017 — S. 266
    ISBN: 978-90-8686-306-8
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.3920/978-90-8686-851-3
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de