The impacts of enzymatic pre-treatment and fermentation of pea on gut bacterial activity in broilers (2017)
- Art
- Poster
- Autoren
- Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
- Vahjen, W. (WE 4)
- Männer, K. (WE 4)
- Zentek, J. (WE 4)
- Kongress
- ESPN 2017
- Spanien, 08. – 11.05.2017
- Quelle
- Proceedings of the 21st European Symposium on Poultry Nutrition — Editors: M. Francesch, D. Torrallardona and J. Brufau (Hrsg.)
- Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2017 — S. 266
- ISBN: 978-90-8686-306-8
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- URL (Volltext): https://www.wageningenacademic.com/doi/book/10.3920/978-90-8686-851-3
- DOI: 10.3920/978-90-8686-851-3
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
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+49 30 838 52256
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