Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of microbial fermentation and enzymatic pre-digestion of pea on performance and nutrient digestibility in broilers (2016)

    Art
    Poster
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Senz, M.
    Kozlowski, K.
    Männer, K. (WE 4)
    Rose, D.
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    XVII International Feed Technology Symposium Novi Sad
    Novi Sad, Serbia, 25. – 27.10.2016
    Quelle
    Celebrating Food - Abstract Book — University of Novi Sad (Hrsg.)
    — S. 243
    ISBN: 978-86-7994-049-0
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de