Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of fermentation and enzymatic predigestion of pea on nutrient digestibility in broilers (2016)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Senz, M.
    Kozlowski, K.
    Männer, K. (WE 4)
    Rose, D.
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    WPC2016 XXV World's Poultry Congress
    Beijing, China, 05. – 09.09.2016
    Quelle
    The Proceedings of XXV World's Poultry Congress 2016 - Abstracts
    — S. 42
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de