Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of microbial fermentation and enzymatic pre-digestion of pea on performance and nutrient digestibility in broilers (2016)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Senz, M.
    Kozlowski, K.
    Männer, K. (WE 4)
    Rose, D.
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    20th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition
    Berlin, 15. – 17.09.2016
    Quelle
    20th Congress of the European Society of Veterinary and Comparative Nutrition : September 15th - 17th, 2016, Berlin, Germany : proceedings — European Society of Veterinary and Comparative Nutrition (Hrsg.)
    Berlin, 2016 — S. 85
    ISBN: 978-3-00-054219-0
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de