Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of microbial fermentation and enzymatic pre-dỉgestỉon of pea on performance and nutrient digestibility in broilers (2016)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Senz, M.
    Kozlowski, K.
    Männer, K. (WE 4)
    Rose, D.
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    70th conference 8th-10th March 2016 in Hannover
    Hannover, 08. – 10.03.2016
    Quelle
    70th conference 8th-10th March 2016 in Hannover : review, abstracts, workshop — Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (Hrsg.)
    Frankfurt am Main: DLG-Verlag GmbH, 2016. Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology ; 25 — S. 131
    ISBN: 978-3-7690-4109-5
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de