The effects of microbial fermentation and enzymatic pre-dỉgestỉon of pea on performance and nutrient digestibility in broilers (2016)
- Art
- Vortrag
- Autoren
- Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
- Senz, M.
- Kozlowski, K.
- Männer, K. (WE 4)
- Rose, D.
- Zentek, J. (WE 4)
- Kongress
- 70th conference 8th-10th March 2016 in Hannover
- Hannover, 08. – 10.03.2016
- Quelle
- 70th conference 8th-10th March 2016 in Hannover : review, abstracts, workshop — Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (Hrsg.)
- Frankfurt am Main: DLG-Verlag GmbH, 2016. Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology ; 25 — S. 131
- ISBN: 978-3-7690-4109-5
- Sprache
- Englisch
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de