Implication of milling methods, thermal treatment, and particle size of feed in layers on mineral digestibility and retention of minerals in egg contents (2015)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Hafeez, A. (WE 4 )
Mader, A. (WE 4 )
Ruhnke, I. (WE 4 )
Röhe, I. (WE 4 )
Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4 )
Yousaf, M.S. (WE 4 )
Männer, K. (WE 4 )
Zentek, J. (WE 4 )
Quelle
Poultry Science
Bandzählung: 94
Seiten: 240 – 248
ISSN: 0032-5791
Sprache
Englisch
Verweise
DOI: 10.3382/ps/peu070
Kontakt
Institut für Tierernährung
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de
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