Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Effect of milling methods, thermal treatment, and particle size of feed in layers on prececal and total tract digestibility as well as on trace element content of eggs (2015)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Hafeez, A. (WE 4)
    Mader, A. (WE 4)
    Ruhnke, I. (WE 4)
    Röhe, I. (WE 4)
    Boroojeni, F. (WE 4)
    Yousaf, M.S.
    Männer, K. (WE 4)
    Zentek, J. (WE 4)
    Kongress
    69. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
    Göttingen, 10. – 12.03.2015
    Quelle
    Proceedings of the Society of Nutrition Physiology — Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (Hrsg.)
    Frankfurt am Main: DLG Verlag, 2015; 24 — S. 154
    ISBN: 978-3-7690-4108-8
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de