Effect of different heat treatments and organic acid levels in feed on the gastrointestinal microbiota in broilers (2014)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
- Vahjen, W. (WE 4)
- Mader, A. (WE 4)
- Knorr, F. (WE 4)
- Ruhnke, I. (WE 4)
- Röhe, I. (WE 4)
- Hafeez, A. (WE 4)
- Villodre, C. (WE 4)
- Männer, K. (WE 4)
- Zentek, J. (WE 4)
- Quelle
- Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
- Seiten: 23 – 52
- Sprache
- Englisch
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de