Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Effects of thermally treated broiler feed with different organic acid levels on resulting meat composition and parameters related to meat quality (2014)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Durek, J.
    Ghadiri Khozroughi, A.
    Fröhling, A.
    Knorr, F. (WE 4)
    Mader, A. (WE 4)
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Zentek, J. (WE 4)
    Knorr, D.
    Bolling, J.S.
    Quelle
    Innovative Food Science & Emerging Technologies; 26 — S. 397–405
    ISSN: 1466-8564
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.1016/j.ifset.2014.05.001
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de