Effects of thermally treated broiler feed with different organic acid levels on resulting meat composition and parameters related to meat quality (2014)  
Art 
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag 
Autoren 
Durek, J. 
Ghadiri Khozroughi, A. 
Fröhling, A. 
Knorr, F. (WE 4 ) 
Mader, A. (WE 4 ) 
Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4 ) 
Zentek, J. (WE 4 ) 
Knorr, D. 
Bolling, J.S. 
Quelle 
Innovative Food Science & Emerging Technologies 
Bandzählung: 26 
Seiten: 397 – 405 
ISSN: 1466-8564  
Sprache 
Englisch 
Verweise 
DOI: 10.1016/j.ifset.2014.05.001  
Kontakt 
Institut für Tierernährung 
Königin-Luise-Str. 49
 
 
 
Für eine optimale Darstellung dieser Seite aktivieren Sie bitte JavaScript.