Effects of thermally treated broiler feed with different organic acid levels on resulting meat composition and parameters related to meat quality (2014)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Durek, J.
Ghadiri Khozroughi, A.
Fröhling, A.
Knorr, F. (WE 4 )
Mader, A. (WE 4 )
Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4 )
Zentek, J. (WE 4 )
Knorr, D.
Bolling, J.S.
Quelle
Innovative Food Science & Emerging Technologies
Bandzählung: 26
Seiten: 397 – 405
ISSN: 1466-8564
Sprache
Englisch
Verweise
DOI: 10.1016/j.ifset.2014.05.001
Kontakt
Institut für Tierernährung
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de
Für eine optimale Darstellung dieser Seite aktivieren Sie bitte JavaScript.