Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of different thermal treatments and organic acid levels in feed on microbial composition and activity in gastrointestinal tract of broilers (2014)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4)
    Vahjen, W. (WE 4)
    Mader, A. (WE 4)
    Knorr, F. (WE 4)
    Ruhnke, I. (WE 4)
    Röhe, I. (WE 4)
    Hafeez, A. (WE 4)
    Villodre, C. (WE 4)
    Männer, K. (WE 4)
    Zentek, J. (WE 4)
    Quelle
    Poultry Science; 93(6) — S. 1440–1452
    ISSN: 0032-5791
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.3382/ps.2013-03763
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de