The effects of different thermal treatments and organic acid levels in feed on microbial composition and activity in gastrointestinal tract of broilers (2014)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Goodarzi Boroojeni, F. (WE 4 )
Vahjen, W. (WE 4 )
Mader, A. (WE 4 )
Knorr, F. (WE 4 )
Ruhnke, I. (WE 4 )
Röhe, I. (WE 4 )
Hafeez, A. (WE 4 )
Villodre, C. (WE 4 )
Männer, K. (WE 4 )
Zentek, J. (WE 4 )
Quelle
Poultry Science
Bandzählung: 93
Heftzählung: 6
Seiten: 1440 – 1452
ISSN: 0032-5791
Sprache
Englisch
Verweise
DOI: 10.3382/ps.2013-03763
Kontakt
Institut für Tierernährung
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de
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