Effects of grinding method, particle size, and physical form of the diet on gastrointestinal morphology and jejunal glucose transport in laying hens (2014)
Art
Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
Autoren
Röhe, Ilen (WE 4 )
Ruhnke, Isabelle (WE 4 )
Knorr, Fanny (WE 4 )
Mader, Anneluise (WE 4 )
Goodarzi Boroojeni, Farshad (WE 4 )
Löwe, R.
Zentek, Jürgen (WE 4 )
Quelle
Poultry Science
Bandzählung: 93
Heftzählung: 8
Seiten: 2060 – 2068
ISSN: 0032-5791
Sprache
Englisch
Verweise
DOI: 10.3382/ps.2013-03783
Kontakt
Institut für Tierernährung
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de
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