Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Development of innovative process integrated microbiological stage control systems for the reduction of Campylobacter spp. and Salmonella spp. in meat production (“InnoStep”) (2014)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Pichner, Rohtraud
    Rossow, M.
    Maurischat, S.
    Malorny, B.
    Gölz, G. (WE 8)
    Alter, T. (WE 8)
    Voetz, M.
    Mergemeier, S.
    Forschungsprojekt
    Entwicklung und Validierung innovativer produktionsintegrierter mikrobiologischer Stufenkontrollsysteme in der Fleischerzeugung zur Reduktion von Campylobacter (Teilprojekt 4 im Verbundprojekt InnoStep)
    Kongress
    ECVPH AGM 2014
    Kopenhagen, 06. – 08.10.2014
    Quelle
    Annual Scientific Conference and Annual General Meeting of the European College of Veterinary Public Health Evidence-informed decision-making within Veterinary Public Health — Søren Saxmose Nielsen, University of Copenhagen (Hrsg.)
    — S. 36
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): http://ecvph.org/meetings-a-events/details/39-ECVPH%20AGM%20?Annual_Scientific_Conference_2014=
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    Tel.+49 30 838 62550 Fax.+49 30 838 46029
    email:lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de