Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Relevance of dietary protein concentration and quality as risk factors for the formation of calcium oxalate stones in cats:
    Metabolism and metabolic studies (2014)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Paßlack, Nadine (WE 4)
    Burmeier, Hannes
    Brenten, Thomas
    Neumann, Konrad
    Zentek, Jürgen (WE 4)
    Quelle
    Journal of Nutritional Science; 3 — S. 1–10
    ISSN: 2048-6790
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): http://edocs.fu-berlin.de/docs/receive/FUDOCS_document_000000021332
    DOI: 10.1017/jns.2014.13
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de