Influence of the source of fermentable carbohydrates on metabolites of protein fermentation along the gastrointestinal tract of pigs (2014)
- Art
- Vortrag
- Autoren
- Pieper, Robert (WE 4)
- Boudry, C.
- Vahjen, Wilfried (WE 4)
- Zentek, Jürgen (WE 4)
- Kongress
- Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
- Göttingen, 18. – 20.03.2014
- Quelle
- Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie — Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (Hrsg.)
- 23. Auflage
- Frankfurt am Main: DLG Verlag, 2014; 23 — S. 1–192
- ISBN: 978-3-7690-4107-1
- Sprache
- Englisch
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de