Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Quantification of water as a potential risk factor for cross-contamination with Salmonella, Campylobacter and Listeria in a poultry abattoir (2014)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Hamidi, Afrim
    Irsigler, Herlinde (WE 8)
    Jaeger, Dorothea (WE 8)
    Muschaller, Angela
    Fries, Reinhard (WE 8)
    Quelle
    British poultry science; 55(5) — S. 585–591
    ISSN: 0007-1668
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.1080/00071668.2014.949622
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    Tel.+49 30 838 62550 Fax.+49 30 838 46029
    email:lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de