Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Sampling plans for the assessment of Salmonella contamination (1998)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Hildebrandt, Goetz (WE 8)
    Böhmer, Leonie
    Quelle
    FleischWirtschaft International; (1/2) — S. 44–45
    ISSN: 0179-2415
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    Tel.+49 30 838 62550 Fax.+49 30 838 46029
    email:lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de

    Abstract / Zusammenfassung

    Salmonellae - sampling plan - minced meat - OC-function Divergent regulations can be found for the controlling of Salmonella in minced meat, which prescribe different sub-sample sizes at constant number of sub- samples. The parallel application of these plans provokes some basic thoughts about the attributive two-class planes ...