Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    The effects of different thermal treatments and organic acid levels on nutrient digestibility in broilers (2014)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, Farshad (WE 4)
    Mader, Anneluise (WE 4)
    Knorr, Fanny (WE 4)
    Ruhnke, Isabelle (WE 4)
    Röhe, Ilen (WE 4)
    Hafeez, A. (WE 4)
    Männer, Klaus (WE 4)
    Zentek, Juergen (WE 4)
    Quelle
    Poultry Science; 93(5) — S. 1159–1171
    ISSN: 0032-5791
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    DOI: 10.3382/ps.2013-03563
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de