The effects of different thermal treatments and organic acid levels on nutrient digestibility in broilers (2014)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Goodarzi Boroojeni, Farshad (WE 4)
- Mader, Anneluise (WE 4)
- Knorr, Fanny (WE 4)
- Ruhnke, Isabelle (WE 4)
- Röhe, Ilen (WE 4)
- Hafeez, A. (WE 4)
- Männer, Klaus (WE 4)
- Zentek, Juergen (WE 4)
- Quelle
- Poultry Science
- Bandzählung: 93
- Heftzählung: 5
- Seiten: 1159 – 1171
- ISSN: 0032-5791
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- DOI: 10.3382/ps.2013-03563
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
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14195 Berlin
+49 30 838 52256
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