Persistence of foodborne pathogens and their control in primary and secondary food production chains (2014)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Halberg Larsen, Marianne
- Dalmasso, Marion
- Ingmer, Hanne
- Langsrud, Solveig
- Malakauskas, M.
- Mader, Anneluise (WE 4)
- Moretro, Trond
- Mozina, Smole Sonja
- Rychli, Kathrin
- Wagner, Martin
- Wallace, R John
- Zentek, Jürgen (WE 4)
- Jordan, Kieran
- Quelle
- Food control
- Bandzählung: 44
- Seiten: 92 – 109
- ISSN: 0956-7135
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- DOI: 10.1016/j.foodcont.2014.03.039
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de