Antimicrobial susceptibility and cross-resistance profiles of E. coli isolates from meat production and processing chains (2013)
- Art
 
- Vortrag
 
- Autoren
 
- Hiko, A. (WE 8)
 
- Ameni, G.
 
- Zessin, K.-H.
 
- Fries, R. (WE 8)
 
- Kongress
 
- 54. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene der DVG
 
- Garmisch-Partenkirchen, 24. – 27.09.2013
 
- Quelle
 
- Arbeitstagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelhygiene — Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft / Arbeitsgebiet Lebensmittelhygiene (Hrsg.)
 
- Lampertheim: Alpha-Informationsgesellscahft, 2013 — S. 116
 
- Sprache
 
- Englisch
 
- Kontakt
 
- Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene
 
- 
Königsweg 69
14163 Berlin
+49 30 838 62551 / 52790
lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de