Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Tolerance and safety evaluation of N,N-dimethylglycine, a naturally occurring organic compound, as a feed additive in broiler diets (2012)

    Art
    Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
    Autoren
    Kalmar, I.D.
    Verstegen, M.W.A.
    Männer, K. (WE 4)
    Zentek, J. (WE 4)
    Meulemans, G.
    Janssens, G. P. J.
    Quelle
    The British journal of nutrition; 107(11) — S. 1635–1644
    ISSN: 0007-1145
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): http://edocs.fu-berlin.de/docs/receive/FUDOCS_document_000000020301
    DOI: 10.1017/S0007114511004752
    Pubmed: 21929832
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    +49 30 838 52256
    tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de