Tolerance and safety evaluation of N,N-dimethylglycine, a naturally occurring organic compound, as a feed additive in broiler diets (2012)
- Art
- Zeitschriftenartikel / wissenschaftlicher Beitrag
- Autoren
- Kalmar, I.D.
- Verstegen, M.W.A.
- Männer, K. (WE 4)
- Zentek, J. (WE 4)
- Meulemans, G.
- Janssens, G. P. J.
- Quelle
- The British journal of nutrition
- Bandzählung: 107
- Heftzählung: 11
- Seiten: 1635 – 1644
- ISSN: 0007-1145
- Sprache
- Englisch
- Verweise
- URL (Volltext): http://edocs.fu-berlin.de/docs/receive/FUDOCS_document_000000020301
- DOI: 10.1017/S0007114511004752
- Pubmed: 21929832
- Kontakt
- Institut für Tierernährung
-
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de