Fachbereich Veterinärmedizin


Service-Navigation

    Publikationsdatenbank

    Effect of different heat treatments and organic acids on feed digestibility in broilers (2013)

    Art
    Vortrag
    Autoren
    Goodarzi Boroojeni, Farshad (WE 4)
    Knorr, Fanny (WE 4)
    Mader, Anneluise (WE 4)
    Zentek, Jürgen (WE 4)
    Kongress
    17th European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress
    Ghent, Belgien, 19. – 21.09.2013
    Quelle
    Proceedings — Universität Ghent (Hrsg.)
    Ghent, 2013 — S. 37
    ISBN: 978-90-5864-353-7
    Sprache
    Englisch
    Kontakt
    Institut für Tierernährung

    Königin-Luise-Str. 49
    Gebäude 8
    14195 Berlin
    Tel.+49 30 838 52256 Fax.+49 30 838-55938
    email:tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de