Effect of different heat treatments and organic acids on feed digestibility in broilers (2013)
- Art
 
- Vortrag
 
- Autoren
 
- Goodarzi Boroojeni, Farshad (WE 4)
 
- Knorr, Fanny (WE 4)
 
- Mader, Anneluise (WE 4)
 
- Zentek, Jürgen (WE 4)
 
- Kongress
 
- 17th European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress
 
- Ghent, Belgien, 19. – 21.09.2013
 
- Quelle
 
- Proceedings — Universität Ghent (Hrsg.)
 
- Ghent, 2013 — S. 37
 
- ISBN: 978-90-5864-353-7
 
- Sprache
 
- Englisch
 
- Kontakt
 
- Institut für Tierernährung
 
- 
Königin-Luise-Str. 49
14195 Berlin
+49 30 838 52256
tierernaehrung@vetmed.fu-berlin.de