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Fachbereich Veterinärmedizin


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    Publikationsdatenbank

    Study on the stunning/killing practices in slaughterhouses and their economic, social and environmental consequences:
    Final Report Part I: Red Meat (2007)

    Art
    Buchbeitrag
    Autoren
    Alleweldt, F.
    Kara, S.
    Schubert, K.
    Fries, R.
    Großpietsch, R.
    Quelle
    Food Chain Evaluation Consortium — Bureau van Dijk ... (Hrsg.)
    Brüssel: European Commission DG SANCO, 2007 — S. 166
    Sprache
    Englisch
    Verweise
    URL (Volltext): http://ec.europa.eu/food/animal/welfare/slaughter/report_parti_en.pdf
    Kontakt
    Institut für Lebensmittelsicherheit und -hygiene

    Königsweg 69
    14163 Berlin
    +49 30 838 62551 / 52790
    lebensmittelhygiene@vetmed.fu-berlin.de / fleischhygiene@vetmed.fu-berlin.de